dimarts, 28 de juny de 2016

A REVEURE!

Benvolguts/des,

Com alguns ja sabeu, a partir del curs vinent l'Òscar, la Virginia i el Josep no continuem al XXVa. No ha estat una decisió fàcil, però després de dos anys de propostes de millora fallides hem arribat a la conclusió que no disposem dels recursos ni el suport suficients per tal de dur a terme un projecte amb la qualitat que els estudiants d'aquest batxillerat d'arts escèniques, música i dansa us mereixeu.

Són molts els records que ens emportem. Probablement aquests anys al XXVa han estat una de les experiències educatives més enriquidores per tots tres: ha estat un plaer i us agraïm moltíssim haver pogut aprendre de tots vosaltres. Ens queden ben endins històries de frenopàtic, còmics jutjant ciència ficció i realitat, resistents plantant cara a un ministre totalitari, estudiants sobrevivint en un institut massa conegut però distorsionat, històries mítiques d'antics navegants, amors esbojarrats en illes gregues, adolescents al Bronx en lluita amb la cara més dura de la realitat... i tants i tants riures i plors, moments divertits i emocionants compartits en assajos i classes d'AM, AA, AE i LP.

Per tot això i molt més, per retrobar somriures i complicitats volem convidar-vos avui per compartir berenar i anècdotes amb tots vosaltres.

Si no podeu venir, aquí teniu el nostre contacte per tot allò que necessiteu.

Òscar, osagues@xtec.cat
Virginia, vgomez26@xtec.cat
Josep, josepsaco@gmail.com

Que aquest sigui un a reveure i fins ben aviat.

Us esperem!!!

Abraçades a tots/es!!!

Òscar, Josep i Virginia


Cap comentari:

Publica un comentari